15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
15 SEK/decimeter
17 SEK/decimeter
17 SEK/decimeter
17 SEK/decimeter

22 SEK/dm15 SEK/dm
22 SEK/dm15 SEK/dm
22 SEK/dm10 SEK/dm
249 SEK/st149 SEK/st
159 SEK79 SEK
159 SEK79 SEK

Vi har ett stort utbud av tyger, vi har ekologiska (GOTS) och ökotex trikåtyger. Perfekt för dig som syr barnkläder. Trikå passar perfekt för sömnad av kläder som tröjor, byxor, klänningar och mössor. Det är även populärt att sy dregglisar och barnfiltar, vilket är perfekta ge-bort-presenter. Vi har trikåtyger i flera olika mönster att välja mellan och flera färger av enfärgad trikå. Mudd och interlock finns i flera olika färger, dessa är perfekt till kantning när man syr barnkläder och filtar. Vill ni sy babynest till dom små så finns flera vävda tyger att välja mellan, även band och spets att piffa till ditt babynest med.

Heminredning, textil och blommor

Grosseriet är en gårdsbutik alldeles intill Bunnsjön, 1 mil öst om Gränna.

I denna ombyggda ladugård finner ni noga och omsorgsfullt handplockad inredning från olika leverantörer. Här hittar ni inspirerande inredning för vardagsrum, sovrum, kök, matsal, hall, trädgård och balkong. Hos oss hittar ni en rad olika varumärken.

Vi har inredningsdetaljer som kuddfodral, posters, mattor, hemtextil, plädar, posters, speglar, ljusstakar, krukor och annat som ger hemmet och trädgården det där lilla extra.

Tips på heminredning som gör att du trivs hemma är till exempel en välkomnande helgbukett i en snygg glasvas i hallen, eller varför inte ett set med snygga kryddor i köket? Även i badrummet är just en snygg pumptvål en populär detalj och växter får hemmet att bli mer levande.

Gör ditt hem personligt, skapa vackra rum och fina miljöer med inredningsdetaljer för att göra ditt hem mysigt. Ibland räcker det med små medel för att göra stora förändringar, ett nytt doftljus, mysiga ljuslyktor, en poster, snygg förvaring, gosiga lammskinn, dekorationer eller småförvaring.

Vi har perfekta presenter till olika tillfällen, gå-bort-presenter, frökenpresenter, företagspresenter och julklappar! Vi erbjuder det mesta för dig som letar presenter till familj och vänner.

Vill ni besöka butiken finns allt detta i en lantlig, charmig miljö.